Despre Royal Band Ploiesti

Royal Band Ploiesti este o  orchestra premium, una dintre cele mai bune existente pe piata prahoveana, specializata in evenimente artistice, nunti, petreceri private sau corporate.

     Doriti o petrecere reusita…?
     De muzica va depinde in cea mai mare masura distractia invitatiilor dumneavoastra. Oamenii apreciaza bautura si mancarea dar fara putina atmosfera, o petrecere nu are nici un farmec. Formatia Royal are avantajul ca incinge mai bine atmosfera prin faptul ca se canta LIVE. 

  Ne-am inceput activitatea in anul 1996 in toată tara, precum si in strainatate. Dorinta noastra de perfectionare, aduce in componenta solisti si instrumentisti cu o experienta impresionanta.
Repertoriul formatiei este divers si cuprinde toate genurile muzicale de la muzica populara veche pana la muzica usoara a tuturor timpurilor.


Membrii Royal Band Ploiesti

Enuta Madalin – 40 ani – clape si aranjamente orchestrale

Absolvent al Scolii Populare de Arte din Ploiesti, a studiat pianul de la varsta de 6 ani. Este indragostit de instrumentul pe care-l studiaza de cand se stie.
MOTTO: “Muzica este arta de a gandi cu sunete.” – Jules Combarieu

Enuta Ion ( Cica de la Valeni ) – voce si acordeon

Este cel care a infiintat formatia si unul dintre cei mai buni acordionisti din Prahova cu o voce deosebita.

Adelina Stelian – 27 ani – voce

Absolventa a Liceului de Arta “Carmen Sylva” , sectia canto muzica populara. Vocea sa deosebita, de o mare finete artistica interpretativa, cu siguranta va incanta auzul si inimile dumneavoastra.

Enuta Boby ( Boby de la Valeni ) – voce si acordeon

Absolvent al Scolii Populare de Arte din Ploiesti, sectia canto muzica usoara / populara. In prezent a mai studiat chitara, vioara si acordeonul. Profesionalismul de care da dovada este unul de inalta clasa cultural – artistica, o emblema ce implineste aceasta scurta prezentare.

Denisa Madalina Vancea – 30 ani – voce

Absolventa a Scolii de Arte din Buzau, sectia canto – muzica usoara.
MOTTO : “Muzica purifica intelegerea, o inspira si o inalta pe un taram la care nu ar putea ajunge de una singura.” – Henry Waard Becker

Experienta capatata in „cantari” de-a lungul anilor unde am avut ocazia sa intalnim fel si fel de oameni, ne-a dovedit ca la o petrecere reusita toti invitatii trebuie sa se simta bine, de aceea noi am reusit sa avem un repertoriu cat mai diversificat: muzica populara veche, lautareasca, greceasca, usoara romaneasca, dansuri de societate, cafe concert si latino. Deasemenea o foarte mare importanta o are si dotarea tehnica, de care dispunem si care ne permite realizarea unei sonorizari exceptionale. 


Colaboratori Royal Band Ploiesti

Andrei Cireasa – vioara

MOTTO : “Muzica este felul în care sună viața.” – Eric Olson

Madalina Vasile – solista muzica usoara

MOTTO : “Atunci când cuvintele pleacă, începe muzica. ” – Heinrich Heine

Vreti sa cantam la nunta dumneavoastra?

Contactati-ne pentru a afla daca suntem disponibili in data nuntii, tariful sau alte informatii necesare.
Royal Band  Ploiesti poate fi contactata la numarul de telefon 0767335403, sau folosind formularul de contact.